Stel cookie voorkeur in

Aanmeldformulier

Bent u benieuwd naar onze school en het onderwijs dat wij geven? Dan bent u van harte welkom! 

Onze interim-directeur Johan Stuut, onze adjunct-directeur Lies van der Waal en onze intern begeleider Meta Eefting maken graag een afspraak voor een kennismakingsbezoek. Tijdens dit bezoek krijgt u een rondleiding zodat u de sfeer kunt proeven. Tevens vindt er een gesprek plaats waarin u alle gewenste informatie kunt krijgen. Tijdens het gesprek krijgt u een informatiepakket inclusief aanmeldformulier.

U kunt op verschillende manieren een kennismakingsbezoek aanvragen:

Aanmeldformulier
U kunt onderstaand aanmeldformulier invullen. Wilt u bij de opmerkingen invullen dat het om een rondleiding gaat? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

E-mail
Ons e-mailadres is info-west@blickoponderwijs.nl.
Wilt u in het onderwerp van de e-mail vermelden dat het om een rondleiding gaat? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon
Ons telefoonnummer is 010-2022044.
Bel ons gerust op om een afspraak te maken.

Meer informatie over onze school leest u op onze pagina 'over obs West'.

 

Vraagt u zich ook af vanaf welke leeftijd u uw kind kunt aanmelden op een school?
Hierbij de regels voor de algemene aanmeldprocedure:

Al voordat uw kind drie jaar is, kunt u een aanmelding doen bij de school.

Aanmelden gebeurt schriftelijk met een aanmeldformulier.

Zodra wij het aanmeldformulier hebben ontvangen, nemen wij contact met u op ter bevestiging van de ontvangst. Toelating van het kind dient binnen zes weken een feit te zijn. Bij uitzondering kan deze periode verlengd worden naar tien weken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een kind van een andere basisschool aangemeld wordt bij onze school. En de school meer informatie wil hebben over het kind alvorens over te gaan tot plaatsing. Bij een vier-jarige gaat dit vrijwel altijd zonder vertraging.

Als een kind al op een andere basisschool zit en u de overstap wilt maken naar onze school, dan nemen wij altijd contact op met de huidige basisschool. We vragen of de school bekend is met de overstap en hoe het gaat met het kind op school. Op deze manier krijgen we een indruk van wat het kind nodig heeft. In principe zijn alle kinderen welkom bij ons op school, tenzij we denken dat onze school niet de beste plek voor het kind is.


Inschrijfformulier

Vindt u obs West de juiste school voor uw kind en wilt u uw kind meteen inschrijven?

Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen. U kunt het ingevulde inschrijfformulier afgeven bij de administratie of mailen naar info-west@blickoponderwijs.nl