Stel cookie voorkeur in

Groep 5

De groepen 5 op obs West

Groep 5A: juf Ingrid en juf Jessie

Groep 5B: juf Cynthia en juf Ellen

In groep 5 maken de kinderen kennis met een nieuw gebouw en daarbij ook nieuwe vakken, zoals aardrijkskunde, geschiedenis en natuur/ techniek. We volgen technieklessen in ons technieklokaal en volgen een les in het LEGO-lokaal. Ook werken we aan een project over De Romeinen. Het automatiseren van de tafels en het digitaal en analoog kunnen klokkijken zijn in groep 5 heel belangrijk.

We leren hoe we moeten leren en we werken aan het vergroten van onze zelfstandigheid. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan vaardigheden om goed te kunnen samenwerken.

Op sportief gebied doen we in groep 5 mee aan de wintercross in november en het schoolvoetbaltoernooi in april/mei. Ook hebben we onze jaarlijkse sportdag tijdens de Koningsspelen.

We gaan op schoolreis en vieren kerstfeest en Pasen gezellig met de groep. Aan het einde van het schooljaar hebben we nog een knallend zomerfeest.

Al onze belevenissen kunt u volgen op onze eigen Facebookpagina. Zo blijft u op de hoogte wat er in groep 5 gebeurt. Klik hier om naar de Facebookpagina van groep 5 te gaan.

Nieuws van onze Facebookpagina